Urika HQ

Tuan Fizal Rashid

2019 adalah detik pertama Tuan Fizal merasai betapa manis berbisnes. Hanya mula di rumah dan niat mengisi masa lapang beliau. Urika lahir dari perjuangan beliau untuk memastikan usahawan kelihatan bijak dan berjaya.Impian beliau ingin melahirkan ramai  usahawan lelaki dan wanita yang berjaya seperti-Nya. Fokus beliau tanpa berbelah bagi membina Urika bersama team tercinta .

Pasukan Beliau konsisten memberi manfaat di sosial media apabila melihat lambakan produk yang memberi kesan pada ramai orang pengguna akibat guna produk yang salah.

Kini setelah berjuang hampir 2 tahun beliau telah lahirkan 10,000 usahawan berjuang bersama Urika. Mempunyai hampir 50,000 pengguna setia.

Tahun 2020 sahaja beliau telah berjaya lahirkan 5 usahawan mencapai 1 juta & lebih 1000 mencapai pendapatan 5 angka.Tiada yang lebih mengembirakan beliau melihat kejayaan urika.

Kini Misi beliau membantu 10 Ribu usahawan Berniaga, 1 juta pengguna pada akhir 2021, dan VISI membina 50,000 masuk ke pasaran global pada 2023.

Beliau dan Urika komited untuk membantu 10 Ribu usahawan dengan menyediakan Tajaan 1 JUTA kepada mereka untuk memulakan perniagaan bersama Urika.

Misi dan Visi menjadi wardah penjuangan seluruh warga Urika.

Breaking the Stigma

Our Vision

Kami berhasrat untuk menjadi syarikat pemasaran rangkaian terbesar milik Malaysia yang memperkasakan orang ramai untuk melancarkan perjalanan keusahawanan mereka sendiri tanpa menggunakan modal.

Misi Kami

Inilah masanya untuk berusaha demi merealisasikan impian melalui hasil usaha diri sendiri. Bukan itu sahaja, sudah tiba masanya untuk mempunyai simpanan sama ada untuk kegunaan sendiri mahupun keluarga. Inilah masanya untuk membalas jasa yang telah dicurahkan oleh kedua ibu bapa..

Matlamat Kami

Gagal dalam kehidupan, itu perkara biasa. Yang menjadi luar biasa adalah apabila kita bangkit dari kegagalan itu! sebagai salah satu platform untuk memulakan kerjaya. #urikadreamteam pasti berjaya ke menara gading demi untuk masa depan yang lebih cerah.