Urika HQ

Meet The Urika Ambassadors

Urika Ambassadors are exemplary business leaders. They go above and beyond to assist everyone in The Super Entrepreneurs to build their businesses with consistency and sustainable growth.

Detik Kegembiraan Pengguna Urika

Dengar apa yang pelanggan gembira kami ingin katakan tentang Urika!

Sebelum ni takut untuk makan seafood. Lpas amalkan urika boleh dah makan semua. Urika bagus untuk cuci darah dan turunkan kolestrol
“Dah berumur ni nak dapat tidur yang berkualiti tu susah sangat so I decide untuk bg nenek I cuba Urika ni. Alhamdulillah she likes it and lena pun nyenyak la sikit.”

“Rasa dia tak manis, very light sesuai untuk orang tak suka minum manis. Sejak pkcik minum jus Urika, pakcik dah boleh lipat lutut.”

“Dulu tak boleh jalan sekarang dah boleh jalan dah. 4 botol je..
Susah betul bila asyik nak kena berpantang makan ni.. Lepas ada urika ni.. Makan pun tak pantang dah. Gout pn dah berkurangan.
“Setelah amalkan 10 botol Urika. Gout hilang, kencing manis berukrangan dan badan pun sehat. Sangat bagus